Кадър Фейсбук, Висшите институции в България продължавата да показват учудваща пасивнст за

...
Кадър Фейсбук, Висшите институции в България продължавата да показват учудваща пасивнст за
Коментари Харесай

МВР и Прокуратурата мълчат за побоя, нанесен на кмета на село Белгун в офис на ГЕРБ

Кадър Facebook, 

Висшите институции в България продължавата да демонстрират учудваща пасивнст за един противен акт, който възмути хората.  Повече от месец Министерството на вътрешните рабоити (МВР) и прокуратурата мълчат за побоя, нанесен на кмета на каварненското село Белгун Благомир Станев в нощта на 4 против 5 април т.г. Според жалбата му до Окръжнатата прокуратура в Добрич тогава той е бил обичай и унижаван в офиса на ГЕРБ в Каварна. Това се случило, откакто станало ясно, че в селото с изключение на гласовете за ГЕРБ са били подадени и 11 за Движение за права и свободи. Въпросите на Дневник по случая, изпратени до Пресцентъра на Министерство на вътрешните работи и Областната му дирекция в Добрич досега остават без отговор.

Бившият министър на обществената политика Деница Сачева, която е координатор на ГЕРБ за Добричка област, безмълвно отхвърля да разяснява побоя. Според информация на " Дневник " директно преди изборите Сачева се е срещала с предприемача Илиян Събев, за който Благомир Станев твърди в жалбата си до прокуратурата, че е индивидът, който го е унижавал и удрял, написа nakratko.bg.

Повече по тематиката четете .

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР